Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαΐου 15, 2018

Πριγκήπισσά μου!!!

Εικόνα
Τα μάτια έκλεισα μονάχα μια στιγμή και ήρθε πάλι στο μυαλό μου η μορφή σου, ήσουν αγάπη μου πριγκίπισσα εσύ και στο παλάτι ήμουν πρίγκηπας μαζί σου.
Εικόνες κι όνειρα που ζήσαμε μαζί στήνουν χορό αυτή την ώρα εδώ μπροστά μου, ο έρωτάς μας τώρα πάλι ξαναζεί, στην αγκαλιά μου έλα και μπες πριγκίπισσά μου.
Φλόγες να βγάλουν τα κορμιά μας, να καούν, άσε το πάθος τώρα πια να μας ενώσει και μη σε νοιάζει για τους γείτονες που ακούν. το όνειρο που ζούμε ας μη τελειώσει.
Σβηστά τα φώτα κι αναμμένα δυο κεριά κι η μουσική απαλά τους δυο μας ας τυλίξει, μοιάζει το σπίτι μας, παλάτι τώρα πια, με οδηγό τον έρωτα,τον δρόμο να μας δείξει.
Βαγγέλης Δ.

9 πράγματα που θα σας κάνουν ευτυχισμένους στα επόμενα 30 λεπτά

Εικόνα
Το να είστε ευτυχισμένοι δεν πρέπει να είναι ένας μακροπρόθεσμος στόχος. Μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα. Μέσα στα επόμενα 30 λεπτά! Δείτε μερικούς στόχους που αν τους πετύχετε θα νιώσετε μια μεγάλη αλλαγή στη διάθεσή σας!

1. Αυξήστε το επίπεδο δραστηριότητας σας. Αν μιλάτε στο τηλέφωνο (εφόσον έχετε ασύρματο) σηκωθείτε όρθιοι και περπατήστε. Χρησιμοποιήστε τις σκάλες και όχι το ασανσέρ. Βάλτε περισσότερη δύναμη στη φωνή σας. Περπατήστε 10 λεπτά με τα πόδια. Ακόμα καλύτερα…
2. Κάντε μια βόλτα έξω. Η έρευνα δείχνει ότι το φως διεγείρει τις χημικές ουσίες του εγκεφάλου που βελτιώνουν τη διάθεση. Η καλύτερη πρόταση είναι μια βόλτα στον ήλιο πρωί πρωί!
3. Να είστε έξω καρδιά. Στείλτε ένα e-mail σε ένα φίλο που δεν έχετε δει για καιρό ή βρείτε κάποιο νέο φίλο. Το να έχετε στενούς δεσμούς με άλλους ανθρώπους είναι ένα από τα πιο σημαντικά κλειδιά για την ευτυχία. Όταν ενεργείτε με φιλικό τρόπο, όχι μόνο θα κάνετε τους άλλους να νιώθουν πιο φιλικά προς το μέρος σας, αλλά θα κάνει κι ε…

Έξυπνα λόγια με χιούμορ...γραμμένα σε τοίχους!!!

Εικόνα

Ελευθερία...αυτήν γνωρίζω, αυτήν υπάρχω, αυτήν ανεμίζω...

Εικόνα
Δεν ξέρω τίποτα, δεν έχω τίποτα, δεν είμαι τίποτα αν είμαι εδώ, μέσα στον κόσμο, μ΄ ένα μεγάλο φτερό καρφωμένο στο στήθος,αυτό ΄ναι που ‘μαθα μια λέξη, και τη λέω και κλαίω: ελευθερία-αυτήν γνωρίζω, αυτήν υπάρχω, αυτήν ανεμίζω, αυτήν που μου ‘μαθαν οι σκοτωμένοι σε μουγγά νυχτέρια κάτω απ΄ τις πέτρες τόσων λιθοβολισμών-μια λέξη μόνο: Ελευθερία. Ελευθερία. Ελευθερία.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ
Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική σε άλλο ιστότοπο θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μου και σύνδεσμο (link) στο άρθρο.