Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαΐου 10, 2018

Ο ιστός της μοναξιάς μου!!!

Εικόνα
Ό ταν στο ακρογιάλι κάθομαι αγναντεύοντας πάνω στα βράχια που απαλά ξεσπάει το κύμα, νοιώθω της ίδιας μου ζωής πως είμαι θύμα, στης μοναξιάς μου τον ιστό χαροπαλεύοντας. Ξάφνου ένα ολόλαμπρο άσπρο μαργαριτάρι φεύγει από τα μάτια μου, στη θάλασσα κυλάει αυτή που μες στα βάθη της τα πιο όμορφα φυλάει σκεπαζοντας τα μ' απαλό της λησμονιάς χορτάρι. Κοιτάζω τον ορίζοντα σε όλο του το πλάτος σα να γυρεύω εκεί να βρω τόν άλλο εαυτό μου, αυτόν που έχασα γιατί, κι ήταν μεγάλο λάθος που έπλεξα τριγύρω μου όμορφα τον ιστό μου, κλείνοντας μέσα εκεί το πιο τρελό μου παθος ψηλά να ζήσω στην κορφή αυτού του κόσμου. Βαγγέλης Δ.

ΣΚΕΨΕΙΣ...ΛΕΞΕΙΣ

Εικόνα
Τα μάτια δε χάνουν ποτέ την ομορφιά τους, παρά μόνο όταν φύγει για πάντα το χαμόγελο από το πρόσωπο. Μη σπαταλάς άσκοπα το χρόνο, γιατί θα έρθει κάποια μέρα που θα σταματήσει να κυλάει για σένα. Η αγάπη είναι σαν ένα λουλούδι που βρίσκεται ριζωμένο μέσα στη φιλία. Αν μέσα από τη φιλία αρχίσουν να φυτρώνουν ζιζάνια, θα πνίξουν την αγάπη και θα τη μεταβάλουν σε ενα ξερόχορτο. Κοίταξε ένα ηλιοτρόπιο πόσο όμορφα είναι φτιαγμένο από τη φύση, με τι αρμονία είναι συνδεδεμενοι οι σπόροι του ώστε να δίνουν αυτή την ομορφιά. Γίνε και εσύ ένα ηλιοτρόπιο και κράτα συνδεδεμένους τους σπόρους της αγάπης και της πίστης, που θα αποτελέσουν τον κύριο στόχο της ομορφιάς σου μπροστά στο Θεό. Δείξε μου ένα σημείο που να τελειώνει ο ουρανός και τότε θα σου δείξω και εγώ το σημείο που τελειώνει η αγάπη μου για σένα. Μη προσπαθήσεις ποτέ να μισήσεις κάποιον που έχεις αγαπήσει πολύ, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τον αγαπήσεις περισσότερο. Οταν σε πληγώνουν κι έχεις το κουράγιο να γελά
Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική σε άλλο ιστότοπο θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μου και σύνδεσμο (link) στο άρθρο.