Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαΐου 2, 2018

Ελλάδα στους ώμους την γη κουβαλάς...

Εικόνα
Πριν από 17 ώρες Πριν από 17 ώρες   Σκληροί καιροί μες την φωτιά εφτά καημοί πληγές εφτά Και γω κρατώ κλαδί ελιάς και συ να κλαίς σαν με κοιτάς Ελλάδα στους ώμους την γη κουβαλάς εσύ που χάραξες τους δρόμους την φωνή σου να βρείς ζητάς Σαν μια γιορτή απ' τα παλιά χρυσή εποχή θα ρθείς ξανά Ελλάδα στους ώμους την γη κουβαλάς εσύ που χάραξες τους δρόμους την φωνή σου να βρείς ζητάς Στίχοι - μουσική: Σταμάτη Σπανουδάκη

Ζήτησα...και έλαβα...

Εικόνα
  Ζήτησα δύναμη...και ο Θεός μου έδωσε δυσκολίες για να με κάνει δυνατό. Ζήτησα σοφία...και ο Θεός μου έδωσε προβλήματα για να τα λύσω. Ζήτησα εμπειρία...και ο Θεός μου έδωσε μυαλό και υγεία για να δουλέψω. Ζήτησα κουράγιο...και ο Θεός μου έδωσε εμπόδια για να τα ξεπεράσω. Ζήτησα αγάπη...και ο Θεός μου έδωσε πονεμένους ανθρώπους για να τα τους βοηθήσω. Ζήτησα χαρές...και ο Θεός μου έδωσε ευκαιρίες. Δεν έλαβα τίποτα απο ότι ζήτησα...Όμως έλαβα όλα όσα χρειαζόμουν!!!
Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική σε άλλο ιστότοπο θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μου και σύνδεσμο (link) στο άρθρο.